Saptamana 3 de sarcina

 

Cea de-a treia saptamana a sarcinii este una din cele mai importante, in special datorita faptului ca mamicile isi primesc confirmarea sarcinii si pot afla mai multe lucruri despre ceea ce trebuie sa faca pentru a avea o sarcina normala. In mod normal, orice femeie ce doreste sa i se confirme sarcina face o vizita la medicul de familie, care o va indruma catre un medic obstetrician.

Este important ca viitoarele mamici sa tina legatura in mod frecvent cu medicul obstetrician ce le va lua in evidenta, pentru a avea o continuitate si o fluiditate in ceea ce priveste detaliile legate de sarcina. In cea de-a treia saptamana incep sa aiba loc mai multe schimbari la nivelul corpului mamicii si medicul ii va recomanda cu siguranta sa urmeze un tratament cu suplimente precum acid folic si tablete de fier, pentru a intari corpul mamicii si pentru a ii asigura celui mic un mediu propice dezvoltarii armonioase. Mai mult decat atat, femeile ce se afla in cea de-a treia saptamana trebuie sa stie ca este extrem de important sa tina legatura strans cu medicul lor obstetrician, pentru ca acesta este singurul ce le poate ajuta extrem de mult in ceea ce priveste sarcina. Saptamanile de inceput sunt printre cele mai dificile, in special datorita faptului ca fatul abia se formeaza si este absolut necesar ca mamica sa aiba mai mare grija de ceea ce mananca.

 


  • Totul despre copil
  • Totul despre tine
  • Despre partenerul tau
  • Viata sexuala

Meniu

Zona Video

Sfaturi si videoclipuri haioase cu si despre copii. Urmareste galeria video si descopera o selectie deosebita dedicata educatiei, interviuri si sfaturi utile.

vezi toate clipurile

Calendarul Sarcinii