Planificarea primei aniversari a copilui de catre parinte poate fi un moment foarte plin de mandrie. Primul an de viata a trecut, iar micutul tau in curand va incepe sa mearga la cresa.

Multi parinti considera insa ca cel mic nu isi va aminti momentul niciodata, asa ca este mai bine sa nu cheltuie bani pentru un astfel de eveniment. Nu uita totusi, daca faci parte din aceasta categorie, ca fotografiile de la petrecere pot ramane amintiri valoroase pentru copil atunci cand va creste mare.

Nu trebuie sa mai mentionam ca momentul iti este si tie dedicat pentru ca ai supravietuit primului an, considerat de multi atat de greu. Pentru parintii care doresc sa faca o petrecere la aniversarea primului an de viata al micutului lor, iata cateva sfaturi: 1. Nu uita ca intreaga petrecere este bine sa nu tina mult.

Copilul este inca foarte mic si nu vrei sa il obosesti. Daca micutul are un program de somn strict, nu i-l strica si organizeaza petrecerea in functie de el. Cu siguranta iti doresti ca el sa fie fericit, si un copil odihnit cu siguranta este si plin de viata. 2.

Daca iti doresti sa alegi o tema pentru petrecere, asigura-te ca este una potrivita pentru copii. Cel mai bine este sa fie cu personaje cunoscute din desene animate sau cu jucarii. Activitatile pe care le vei organiza trebuie sa fie orientate catre copii si distractive pentru acestia.

Mancarea este, de asemenea, de luat in considerare pentru ca ea este bine sa fie potrivita pentru cei mici: pe gustul lor, dar si sanatoasa. Iti putem sugera sa servesti sucuri naturale si felii de fructe. 3.

Din aceeasi categorie

Mai cititi si...

Meniu

Zona Video

Sfaturi si videoclipuri haioase cu si despre copii. Urmareste galeria video si descopera o selectie deosebita dedicata educatiei, interviuri si sfaturi utile.

vezi toate clipurile

Calendarul Sarcinii