Multe cupluri in ziua de azi incearca sa decida inca de la concepere sexul viitorului lor copil. Motivele pot varia: poate au deja un baiat si acum isi doresc si o fetita, poate le-ar placea ca fata sa fie cea mai mare, in cazul in care sunt la primul copil. Oricare ar fi aceste motive, daca nu este vorba de o interventie medicala, aceasta decizie nu poate fi suta la suta sigura.

Cu toate aceastea, nu trebuie sa disperi pentru ca exista multe metode care s-au folosit pana acum si s-au dovedit a fi pline de succes cand vine vorba de ales sexul bebelusului tau. Vei fi nevoita doar sa faci putina munca de cercetare inainte, pentru a alege cat de bine se poate ce ai de facut.

Mai jos gasesti un mic ghid care te poate ajuta sa ai fetita mult dorita. In primul rand, ai gija ca dieta ta sa fie acida pentru a incuraja cromozomii X sa fie ei primii care ajung la ovul. Intr-un mediu cu PH acid, spermatozoizii masculini nu au sanse prea mari de supravietuire.

Mancaruri precum pestele (fara mercur), merele, broccoli si lactatele consumate din belsug ajuta la obinerea unui PH potrivit. Mai exista si problema momentului: e bine sa stii ca spermatozoizii masculini mor primii, asa ca daca vrei sa concepi o fetita alege sa ai contact sexual cu cateva zile inainte de ovulatie, preferabil chiar 2 sau 3 zile.

Din aceeasi categorie

Mai cititi si...

Meniu

Zona Video

Sfaturi si videoclipuri haioase cu si despre copii. Urmareste galeria video si descopera o selectie deosebita dedicata educatiei, interviuri si sfaturi utile.

vezi toate clipurile

Calendarul Sarcinii