Daca te gandesti ca selectia sexului viitorului tau copil este suta la suta naturala, te inseli amarnic. Cu toate exista fel de fel de sfaturi traditionale care iti indica ce sa faci pentru a alege sa ai fata sau baiat, niciunul dintre ele nu este dovedit stiintific a fi eficient. Cu toate acestea, exista cateva metode prin care poti alege sa ai un bebelus baietel.

Iata cateva dintre ele: Exista doua tipuri de cromozomi care determina sexul copilului: Cromozomul Y care este responsabil cu sexul masculin si Cromozomul X care este responsabil pentru cel feminin. Spermatozoizii masculini sunt rapizi, dar mai mici, in timp ce cei feminini sunt foarte rezistenti.

Cei masculini sunt mai fragili si cand vine vorba de alti factori, cum ar fi PH-ul din corp. Acum ca am subliniat aceste aspecte, sa cercetam ce trebuie facut ca sa ai un bebelus baiat. In primul rand: Dieta Ca spermatozoizii Y sa invinga, trebuie sa ai o dieta bogata in potasiu si sodiu, mai alcalina deci decat cea acida, ca atunci cand incerci sa concepi o fetita. Iata cateva exemple de alimente bogate in substantele despre care vorbeam mai sus: carnati, piersici, banane si carne de vita.

Din aceeasi categorie

Mai cititi si...

Meniu

Zona Video

Sfaturi si videoclipuri haioase cu si despre copii. Urmareste galeria video si descopera o selectie deosebita dedicata educatiei, interviuri si sfaturi utile.

vezi toate clipurile

Calendarul Sarcinii